fbpx

Nazwa lokalu … ?

2 comments
  1. Jacek

    Ciekawe spostrzeżenia, warte przemyślenia. Z tymi nazwami to zawsze niełatwa sprawa, nie tylko w gastronomii. Widzę, że moje pomysły są raczej nietrafione :( A możesz mi podpowiedzieć czy warto jednak ryzykować i dać nazwę, która jednak nie jest zgodna z tymi zasadami całkowicie ?

    • Zuza

      To są pewne zasady i wnioski na podstawie badań i doświadczeń innych. Oczywiście jeżeli masz przeświadczenie, że twoja nazwa jest dobra to ją daj. Nie wszystko co tu przeczytasz u każdego będzie miało zastosowanie. Warto jednak zapytać kilku osób jak im się twoja nazwa podoba. W końcu to inni będą klientami. Powodzenia

Comments are closed.

Leave a comment

positive review  Bardzo pomocna konsultacja. Porady rzeczowe i konkretne biorace pod uwage bierzaca sytuacje covidova. Dziekujemy i dzialamy. Pozdrawiam.

Anka Cyganka Avatar Anka Cyganka
07/03/2021

positive review  Bardzo profesjonalna konsultacja odnośnie wybory ekspresu do kawy, otrzymałem wiele informacji na jakie aspekty zwrócić uwagę. Bardzo miła i serdeczna rozmowa ?

Mateusz Michalak Avatar Mateusz Michalak
04/02/2020

positive review  Projekt Gastro został mi polecony, ze względów na swoje profesjonalne podejście oraz doświadczenie w branży, a ja podtrzymuję tę opinię. Będąc managerem restauracji potrzebowałam rozwiązać problem polegający na nieodpowiedniej jakości obsługi klienta. Pani Zuza pomogła mi opracować system monitorowania obsługi na odpowiednim poziomie oraz egzekwowania tego od pracowników. Nie spodziewałam się, że do tego typu problemu można podejść systemowo i tak skutecznie. Serdecznie polecam.

Kasia Witkowska Avatar Kasia Witkowska
15/12/2019

positive review  Wielokrotnie korzystałem z konsultacji dotyczących zwiększania sprzedaży w pubie i kawiarni. Zawsze dostawałem wyczerpujące wskazówki co i jak naprawić aby poprawić sprzedaż. I to działało !!! Niestety jako manager nie zawsze mogłem wszystko wprowadzić bo właściciel miał swoje poglądy, które niestety pogrążyły lokal. Zaczynam właśnie pracę jako manager w kawiarni i na pewno wykorzystam bezcenną wiedzę ze szkolenia i konsultacji.

Michał Hirsz Avatar Michał Hirsz
05/12/2019